I know it's me you're looking for



Snart är det lördag, och då är det Swingfly med Lenny som gäller :D MEN! Före det är det något roligare (?), nämligen UTSTÄLLNING! 300 hundar på samma ställe, me like .)
Jag & S får dessutom konkurrens av ännu en stabej! Ingen aning om vem det är, men Gisela visste tydligen? Spännande iallafall :D

Imorgon ska jag ut och gå med Olivia, träffa Mellie och sen hjälpa mamma att vara barnvakt åt Samuel & Alex :) Men idag blir det jobb till 17, sen kommer Lenny & Björn hit! Kommer bli jättekul, får väl köpa med mig nå gott från jobbet ;)


Now off with their heads boy and bring 'em to me

SOL! Och mina pigmentfläckar börjar dyka upp, vilket innebär att jag börjar bli brun i ansiktet! Heja! Är helt sjukt bra väder här nu, har precis varit ute med odjuren på en långis. Hade inte snön legat på marken så hade det varit even better.

I torsdags var Hannski här, vi såg på Paranormal Activity 2 och åt pizza! Filmen var stundtals läskig, men inte i närheten av 1:an. Fast det kanske berodde på att då var jag i ett stort tomt hus, och nu satt jag och Hanna i min lägenhet på tredje våningen och skrattade åt ungen som svävade i sängen.

Träffade Sandra x2 igår också, Sandberg först när hon och jag tog ut alla hundar på promenad och Junttila sen när hon hälsade på mig efter skolan :) Idag får vi se om man får något tv-spelsällskap! :)

Håller på med min & Björns hemsida också - SKITSVÅRT! Jävla koder. Men det är la bara att traggla på!

I've played this game that is not mine

Oj då.
"Den planerade saken gick som planerat" för att citera Lenny. Men sen är frågan om det som var planerat efter den planerade saken gick som planerat? Eller var det ens något planerat efteråt? Nåväl. Det blir nog bra.

Nu har Björn flytt Ludvika, och kvar är jag och två fyrbeningar. Hela dagen imorgon är planerad, men frågan är vad jag ska göra på torsdag kväll till lördag? Kommer vara hur ovant som helst att gå ut utan sällskap.. Jaja, bra träning.. :)

PM till tävlingen är ute också - tjoho! Tydligen börjar inte klass 1 förrän tidigast 12 (då blir det säkert 13-14), så jag & Olivia får lite sovmorgon ;) Kommer bli så kul! :D

'Cause I get what I want and I like what I see

Envishet är bland det bästa hos mig.. :)
Lördagen var tok-kul, förfest hos mig med Björn, Lenny, Anja & Katrin! Sen gick (halkade) vi ner på Solo och partade! Kvällen slutade bra, väldigt bra! Morgonen var sådär. Eller nej, den var hemsk. Huvudvärk AB. Lite ångest fick man när man visste att man skulle till jobbet 13-21 också. Men efter en promenad så kändes det lite lättare, och nu är man fit for fight igen!

Imorgon ska jag ta över Troja för en vecka, när Björn goes crazy in Barcelona! Kommer sakna henne riktigt mycket, bäst att hon tar hand om sig (och köper massa presenter till mig).

Annars längtar jag mest till söndag när jag och Sonic ska tävla i Rättvik, åker dit med Olivia :) Är bra nöjd bara vi slipper en disk :) 


You give me something to die for

Jag bara ääälskar The Sounds. Gud vad dom är bra, allt dom gör. Kommer bli awesome att se dom på P&L igen :D

Nu håller jag på och stämmer gitarren för ett hemligt projekt jag ska göra. Spännande huh? Men det kommer bli grymt! Var ett tag sen Burton var framme, han har mest stått i riskzon för hundarnas springande.

Väntar också på att fröken Gustafsson ska vakna till liv så vi kan gå ner till MM och lämna nycklar, samt dra till systemet och inhandla förnödenheter inför helgen! :)


it's a a story 'bout a girl and a sin

Våren? Hallooo? Trodde faktiskt att den var påväg, men nähe.. Igår kväll och imorse har det snöat som om det vore Sibirien igen! Fast det får väl gå an så länge graderna håller sig uppe.

Igår kom Linda & Aron från Borlänge och hade Partylite-visning! Björn var såklart med mig, Sandra, Mellie, Lenny och Mattias kom också :) Det var riktigt trevligt och gott (för jag och Björn är så awesome på att baka!). Hundarna hade kul också, Troja hittade en jämlike i Kunai, Nelly & Orca myste ner sig i soffan och Sonic låg mest och övervakade situationen (läs: sov).

Idag stänger jag butiken, så jag börjar inte förrän 16:30. Ledig imorgon och taggar som fan för lördag och DRÄNGARNA! :D Och funderar på natten, hmm.. ;)

Nu lär jag fixa iordning köket, disk som ska diskas och blabla.

CHEERS


RSS 2.0