Sista dagen 2008

Jaa. Imorgon är det nytt år - 2009!
Spännande indeed :) Om ca 1½ timme kommer Björn inkl. föräldrar och hämtar upp mig och Sonic så drar vi vidare mot Ulfshyttan :D Där kommer vi att spendera nyår!

En annan jävligt cool grej är att två av landets främsta Freestyle:are kommer att fira nyår ungefär en halvmil ifrån där jag bor nu, i smedjebacken :D Synd att vi sticker därifrån bara :O Hade varit riktigt fränt att träffa dom! :)

Nu måste jag kila!
XOXO

Angående Guy Fawkes...

Remember, remember the Fifth of November,

The Gunpowder Treason and Plot,

I can think of no reason

Why the Gunpowder Treason

Should ever be forgot.

Denna dikt, som för övrigt fortsätter några rader till, uppkom någon gång strax efter 1605 då den såkallade krutkonspirationen skedde. Det är därifrån den kommer, och den finns i många varianter och har dykt upp i flera moderna filmer och låtar. Men den är ingenting som är påkommet nu, utan har funnits i antagligen flera hundra år. Vill bara klargöra detta, så att vissa inte tror att den kommer någon annanstans ifrån.

Mkay! Då när vi fått det avklarat ska jag berätta om annat.
Jag var tvungen att skriva, dels ville jag skriva, dels ville Björn läsa :D

Idag har jag sökt på massa kennelnamn och lyckats med mitt professionella detektivarbete spåra fram en hel del mysiga hundar :)

Björn har vart med mig på eftermiddagen, inte fysiskt men psykiskt xD Skönt att man jämt har någon att skriva med! :D
Hon och jag ska btw vara hos George på nyår :) Riktigt trevligt ska det bli! Umgås och prata och spela spel :D Och eftersom jag är ganska tävlingsinriktad vill jag såklart vinna. Fast jag är ingen dålig förlorare. Så, efter att ha läst Björns blogg vet jag inte om jag vågar vinna. Fast.. det är ju trots allt jag som ansvarar för hemkörningen, så blir hon allt för våldsam kan jag ju bestämma att hon får sitta i skuffen. Meeeeeen det ska nog gå bra, eller vad säger du Björn? :D

Precis som ovannämnda Björn måste jag leta reda på madrass imrogon! Och plocka ihop mat åt lillkillen.. och reflexväst. Och ta ut pengar! Ojojoj. Mycket att göra! Och köpa dricka! Alltså.. dricka-dricka, inte supar-dricka xD

Enjoy the rest of the night, I know I will.
XOXO


Don't go wasting your emotions

Tjenixen braxen!
Börjar såklart med att gratulera mosters älskling - sälen! Samuel alltså. Rätt ska vara rätt. 1 år idag! :)
Tänk att han skulle kunna leta i gamla arkiv om sisådär 10 år och hitta detta. Moster (som han förhoppningsvis tycker väl om och beundrar vid detta laget) skrev blogg om honom! Oh. Ma. Gawd. Hans liv. På internet.

ANYHOW så hade ju favoritBjörn lagt upp ett nytt inlägg strax efter mig. Vi måste ta tag i detta och skriva mer Bjoern!

Och apropå det.. I mitt förra inlägg skrev jag ju att TV:n inte funkade? Tjaa.. Låt oss bara säga att jag kanske ska kolla så att alla sladdar sitter i innan jag påstår något sådant. Ehrm.

Gud, jag kollar på gamla visningsbilder - vilka minnen! :D
Ska slänga in en bild jag är stolt över ;) Gud vad glad jag var den dagen. Det var dagarna innan The Hives. Kan ni tänka er en sån period? Jag älskar fortfarande The poodles. Fast jag gillar bäst originaluppsättningen och första skivan :) Fin i håret var jag också.. Hmm, måste fixa det hos en frisör någon gång tror jag.. har inte varit hos frisör sen.. tjaa.. jag kommer inte ihåg, ärligt talat :S
Vilken sångare :)

Ojojoj.. Det var goa tider :) 2 dagar efter det här var det premiär på Pirates 2 kommer jag ihåg. Det var ju fullspäckat med härligheter!

Och med det så avslutar jag!
Anna signing out, XOXO!

I set your record collection on fire

Sitter ännu en gång vid pappa och skriver. 2 dagar i rad måste vara rekord :)
Idag har jag varit hem till mamma och hämtat my precious Sonic! Och fick spendera tid med the one and only Nemo och MysMaja :) Sonic ligger på mitt golv nu och sover, men det är ju så jäkla varmt på mitt rum fast jag dragit av elementet. Ska nog sova med öppet fönster. Blir nog rekord det med, 20 dec liksom.

Och inte vill tv:n funka heller, så jag kan inte se saturday night live. Oh ma gawd!

Imorgon måste jag försöka städa. Men vi får väl se hur det blir med det. Sen ska jag prata med Björn angående skogsvandringen xD

Nu blir det nattning, ska försöka få igång tv:n!

XOXO

Aloha, Moe!

Tjena! Eller - Aloha som man faktiskt säger i vissa delar av världen.

Idag har jag & Björn varit på Dogis, det var sista dagen för dom.. eller, tja. Sista dagen Linda hade det helt själv iallafall. Nu är det två andra som ska ta över det, så fort de hittar en lokal att vara i. Kul att det går vidare liksom, men Linda är ju halva Dogis! Kommer verkligen att sakna henne och hundarna, speciellt Flipp och Tibbe. Sixten också. Och alla andra såklart! Men mest Flipp, han var och är bäst :)

Nu sitter jag hemma hos pappa och planerar vad jag ska göra dagarna till jul!
* Städa mitt rum (tydligen)
* Baka lussebullar vid pappa och mamma, de blir väl aldrig uppätna hos pappa xD
* Ut i skogen med Björn och hundarna
* Kolla på de misade avsnitten av julkalendern, 2 på rad - vad i h..!
* Försöka få in det Hanna filmade på julshowen i min dator

På tal om julshowen var den skitkul, och jag hade verkligen roligt :D :D Grease Medley FTW!

Nu ska jag borsta tänderna, därefter läsa om hur man ska bete sig på utställning/se på tv och sen SOVA UT. Skönt som fan :)

Nattinatti!

Allt om mig, NOT.

Då har jag kommit på det igen - jag ska skriva ett inlägg! Om fem minuter blir det djurpolisen i sydafrika. Som vanligt tänker jag att jag ska titta på ett program, men jag kommer inte göra det. TV:n kommer visserligen vara på den kanalen, fast med muterat (?) ljud eftersom jag lyssnar på egen musik på iTunes. Aerosmith - Pink just nu :)

Jag funderar på en tatuering. Jag vill ju inte ha en. Fast kanske ändå. Det är svårt, och jag vill inte tveka när jag väl gör en. Jag ska nog vänta lite. Fast.. äh. Jag vet inte.

Jag saknar en person. Väldigt mycket. Jag går förbi hennes hus nästan varje dag jag är hemma hos mamma, men jag vet inte om hon ens är där, eller vad hon gör nu. Jag beundrade henne, hon var sig själv rätt igenom. Men vi såg henne inte i klassen på ett bra tag. Jag och en till var ju där till Halloween. Och hennes födelsedag. Det var ju underbart, Hon blev så glad. Men det var något år sen nu. Usch. När man inte är i Smedjebacken och Ludvika känns det som att tiden står stilla där. Men det gör den såklart inte. Jag saknar flera personer. Jag har inte träffat någon från min gamla klass på jättelänge. Men vissa saknar man ju mer än andra, så är det.

Det är verkligen konstigt hur allt har blivit. Jag har varit med om det bästa och värsta i Rättvik tror jag. Men jag ångrar det inte. Jag är en person med mycket stolthet, ibland för stor för mitt eget bästa. Men nu vet jag vart jag har alla.

Jag älskar mina hundar. VÄLDIGT mycket, det kommer ingen kunna ta ifrån mig. De hör till familjen, och familjen är det bästa jag har. Jag älskar dom :)
Och snart är det jul, finns det en mysigare högtid? Alla tillsammans, med god mat, paket, julbelysning och snö. Perfect :)

Sen är det bara 6 månader kvar, Det är ju ingenting! Allt ska fixas med studentsakerna, man ska få sina sista, slutgiltiga betyg. Det kommer bara svischa förbi. Rakt över ditt huvud :)
Vi får väl se om jag hinner med ett inlägg till, innan det. Förhoppningsvis, men man vet ju aldrig .)

Cheers, XOXO och allt sånt där.

Ps. Sonic 6 månader idag! Ds.

RSS 2.0