Whatever people say I am

Bra dag, helt klart! Var hem till mamma och firade henne och lekte med Alexander :) Hundträningen gick bra, Zoe håller på att lära sig target och Sonk kan snart snurra baklänges runt mig :')

Mindre bra kväll. Är så himla kluven.


The greatest love of all

Var hos veterinären igår med Zoe, då hon hade fått blodöra. Det blev operation på en gång, så nu har hon en liten svamp fastsydd på örat som ska göra att örat trycks ihop och läker utan att en ny blodansamling görs. Lilla pärlan då :( Men hon är pigg som vanligt, går bara på en hel del tabletter och salvor just nu.

Hade ju kurs igår också, mina deltagare är så duktiga! Gungan som vanligtvis krånglar för kanske tre hundar gick utan problem för alla! Kan också ha varit den nya inlärningstekniken som vi kör. Så himla kul!

Idag är det marknad som står på schemat! Var ner en snabbis igår och hittade en matskål och lite hundgodis, men ska titta mer idag :) Mellies fest händer ikväll också ;)

XOXO

I just keep fightin' to stay cool on these streets

Lady Gagas nya album <3

Har varit jäkligt effektiv idag; har lagt till räkningar som ska betalas imorn, bokat tid för Zoë hos Torkel då hon har fått blodöra.. Så himla tråkigt, men samtidigt tur att det inte är värre. Och så har jag flyttat hennes försäkring, var så krångligt att göra det över mail!

Nu kom Troja insmygandes också, vilka vakthundar jag har.. xD Ska ha henne tills jag börjar jobba, och min kära Mia ska ha mina beasts då.

Längtar till helgen då det är min första lediga på tre veckor, det är marknad i Ludvika, Mellie ska ha fest, jag & John ska äta Sushi och spela Mortal Kombat, och det är mors dag på söndag! Ah, kan inte bli annat än bra :D

Ikväll ska vi till klubben och träna, om det inte spöregnar.. Sen ska jag hälsa på hos papi så I-m får träffa lilla Z! :D


My patrolling days are over, and I've shot nobody since

Tittar på ett klipp från The Hives spelning på P&L förra året, med "Patrolling days" som jag tror blir favoriten på nya skivan när den nu kommer! :) Det kommer bli grymt det här året också, för Peace and Love är ju ändå Peace and Love. Galet.

Har jobbat 13-21 idag och har 6-16 imorn - wohoo! Men imorgon är det agility. På tisdag är det agility. På torsdag förmodligen agility. Och på fredag, vet ni vad jag ska göra då? Agility :) JAG ÄLSKAAAAAR DET! Ni förstår inte!

Zoë som är nytillskottet börjar vänja sig här hemma. Hon är helmysig, och en riktigt speedad hund ute och på träning. Vi har mycket att lära in, så det är så kul! Men sonkan får sitt också, han klarar ju lite mer avancerade grejer än så länge ;)

Men nu lär jag väl sova om jag ska upp samtidigt som alla bönder.

XOXO



A picture out of focus

Åh, jag börjar förstå det nu. Med halsbandet, kopplet, buren. Den tredje delen i flocken Friberg. Sonic är fortfarande mitt hjärta, men det här är så spännande. Imorgon, och minst 10 år framöver. <3


Om sanningen ska fram

Vilken vecka! Först gifter sig prinsen och prinsessan och sen dödas Jafar. Nu väntar jag bara på den flygande mattan! :)


Do you wanna touch me there, where?

Åååh jo men tack ska ni ha jag hade en PRETTY good helg! :D
I torsdags var jag & Jennifer hos John, åt McDonalds och spelade spel! Sen på fredagen hade jag ju kurspremiär, var skapligt nervös. Men det gick så bra så bra, Sandra och Doris är ju med och är tokduktiga! :) Jennifer var där och var moraliskt stöd också! Efter det bjöd kvällen på Lenny och alkohol ;) Därefter Underbar, träffade Jocke & Daniel & Sofia :) När dom stängde var vi till Björn på Sub och hämtade kakor! Sen hem och sova! Myspys!

Lördagen var vi upp 8.00 och skulle ner och möta Mattias vid stationen, när vi kom hem och dom hade åkt så slängde vi oss i säng igen! Vid 14 var det bara jag & Jennifer kvar, den sistnämnda mådde sådär! Jag gick ut och gick med Camilla, och handlade även en sväng medans J återhämtade sig. När Hanna sen kom blev Jennifer mycket piggare, och vi började städa och göra iordning mat (tack Hanna!). Strax efter så kom Lenny & Mattias och deras plus one - Razze :) Vi satt och skrattade åt Helt hysteriskt som vi spelade, och åt gott. Fick besök även denna natt, och sen sov vi :)

Igår efter min kära vän åkt hem tillbringade jag eftermiddagen hos Jocke & Daniel innan jag gick till Björn för en bit kladdkaka!

Idag har jag lilla Troja tills björn slutar, och sen ska vi handla lite byxor (agilitybraxer till mig och jobbgalaxer till henne) och sen drar vi och tränar! :D

Ikväll blir det också agility, fast för Karin med Jonathan ;) JAPP, underbar ledig helg indeed!



Jag och mitt hjärta aug -08


RSS 2.0