Hallelåja!

Idag är det lördag. Vilken spännande dag! Eller.. nja. Men jag klagar inte! :) Jag & Sonic tränar freestyle för fullt, och om man jämför med Nemo är han ganska seg. Men det förstås, Nemo är inte en rättvis jämförelse, alla är sega jämfört med honom :) Men håller man farten uppe hela tiden med SuperSonic så går det snabbare.

Vi blev förresten "attackerade" av två lösa hundar igår. Först en övervuxen parson (såg det ut som) på busstationen. Men ingen skada skedd! Sen när vi var ute och gick här hemma så kom en lös BC-blandning fram och var lite osäker. Men Sonic fattade inget, och det blev ingen skada skedd där heller!
Sen fick jag en dålig, men tacksam nyhet. Söta rara..

Idag ska vi äta paj och vaniljsås :) Och biff stroganoff före då :D Och så har jag ätit pannkakor till lunch! God dag!

Nu har jag typ 4 låtar på repeat som jag haft hela dagen;

Lady GaGa - Poker face
Mando Diao - Dance with somebody
Niclas Wahlgren - Utan kläder i regn
Samma som ovanstående - Inatt part 2


Nu måste jag dammsuga, sen ut med min stabijhûn :)

CHEERS

Malung KK Inofficiell



HIHI.
Idag har jag varit på min första utställning och visat hund! Sonic, närmare bestämt! :) Jättenervöst faktiskt. Jag höll på att missa mattan först (där jag skulle svänga), sen nästan snubbla på hunden. Oops.
Trots det fick han (och jag) bl.a. "välvisad" på papperet. Whoooat?! Och sen stod det ungefär: "Jättefin hund med aningen långa tassar." I korta drag. :) BIR, BIG-3 och HP. Är riktigt stolt faktiskt! :)

Och så hade jag ju stöd utav tre glada flickor! Åhmpa, Björn & George! :) Och såklart Kelda och Trixi! :)

Det var faktiskt ganska kul att ställa ut :D

Good Night *

Dream on

Haaej!
Nu skriver jag igen, lite annorlunda sida på bloggen. Men jag ska fixa mer sen när jag orkar :)
designadinblogg.se är iallafall en väldigt bra sida att kolla på!

Nyår var jättetrevligt :) Lagomt med folk, katter och hundar. Eller ja, klämmer man in någon till hund gör det väl ingenting ;) Sonic är dock skotträdd, fast vi gjrde allt för att hindra det. Knepigt det där.

Igår sov Björn över här, och idag har Kelda varit här en sväng för Åhmpa skulle åka till Nora och köpa katt :D Imorgon åker jag, Björn & Sonic upp en sväng till rättvik och kommer nog tillbaka på måndag :)

Yes indeed!
XOXO

RSS 2.0