This is the moment of rebirth

Men vi kör gata upp, och gata ner,
bensinen står på noll och motorn hackar
jag tror på oss.


MELODIFESTIVALEN 2009 IS THE SHIT.

BWO, Alcazar, Scotts, Lasse Lindh, EMD - Woho! :D

Igår läste jag om en pumi som har blivit godkänd ID-hund :D Gud vad roligt. Dom hade tydligen börjat med att känna igen te, då det är enkelt att få tag på och har en speciell doft. Nu har jag fått idéer för Sonic ;)

Nu ska jag plocka ihop lite saker, för senare ska jag till mamma :D

Längtar till helgen också, på fredag ska jag fixa balklänning, den übersnygga som jag provade förra onsdagen. Men endast Björn & Hanna vet hur den ser ut :) Mamma & Pappa får väl också se. Men ingen annan :D Eller ja, syskonen kanske... Oh well! :) Sen ska vi hälsa på Linda lite grann, och på lördag blir det Björnligan på Solo! HELL YEAH.

Cheers!

Christer B!

Igår var jag & Hanna på melodifestivalen i Leksand - SKITKUL var det :D
I korta drag var det sibylla - traska i melodifestivalspexade Leksand - få gratissaker - KRAMA CHRISTER BJÖRKMAN (varför är det bara 5/20 pers som blir imponerade!?) - se alla bidrag - åka hem. SUPERKUL iallafall :D Tack Hanna som valde att ta med mig :) <3

Nu är jag hemma hos pappa, han fyller 58 imorgon :) Grattis till pappa!

Sportlov nu, sen 2 veckor ledigt och 1 vecka praktik :) Vet dock inte vart jag ska vara :O¨Men det löser sig, det brukar göra det :)

Nu ska jag ut med rackan, sen sova :)

Nemo, Sonic & Maja <3
- jag har tur som har fått världens bästa hundar.

Bara för att du är paranoid betyder det inte att ingen jagar dig.

Ack, vilken hektiskt helg. Eller nja. Men mer hektisk än vanligt!

Fredag hem till mamma & älskade hundar. Var ner till Sandra och Wille en sväng också :)
Lördag kom Björn över och vi var ut med hundarna, sen åkte vi till Ulfshyttan till George & Niclas och firade Niclas som fyllde i fredags! Förutom oss kom Ellinor, Olle och Olles kompis Sara :) JÄTTEROLIG kväll :D:D

Idag åkte jag först hem till mamma och var med hundarna och åt och sådär. Sen åkte jag till pappa där jag är nu :) Ska åka till rättvik om ungefär en timme.

På lördag åker jag och Hanna till Leksand och ser Melodifestivalen :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Hennes brors flickvän hade vunnit biljetter men kunde inte gå, så Hanna fick dom, och hon var snäll nog att ta med mig :D Ska bli jättekul! :)


RSS 2.0