Now everything is you

Var upp idag och hämtade armband och kollade vart Mia & co sattit upp tälten - klart godkänt! Kommer snart tjejer!
PEPP!

Saints and sinners are lunatics, a vicious breed




GRÖNA LUND IGÅR! :D Så himla kul, åkte dit med John och båda är lite småarga över sthlm i sina vägar.. Missade en avfart, EN, och hamnade helt fel. Pft. Men vi kom fram till slut och gick in i spökhuset det första vi gjorde, det var mycket läskigare än förra gången!

Sen blev det den nya berg-och-dalbanan i trä, Twister! Den var jätterolig! Bilden på mig och John var klockren, ångrar att jag inte köpte den. Den tas i en nedförsbacke, så mitt hår står upp i en slags mohawk lutad åt höger, jag blundar och skriker och John tittar och är skitglad! Det var väl ungefär så de flesta bilderna såg ut.. :)
Den värsta (och bästa?) jag åkte var den på bilden, INSANE! Fick lite smått panik när vi åkte upp för den där långa backen till höger, vi hängde liksom utåt! Uhu. Men den var väldigt rolig sen!

Sen var det dags för hällregn på oss så vi vart dyngsura. Men skitsamma, vi skulle ju få se FLOGGING MOLLY! :D Köpte lite merch också så att vi skulle se ut som riktiga nördar :)
Dom var underbara såklart. Riktiga moshpits och ringdans och gud vet vad! Blev helt mörbultad, men det var det så värt, dom är så bra!

 Superdupersnygga Bob på scen, mmmhm! :D

Så blöta, trötta och skadade åkte vi sen hemöver till Ludvika igen. Underbar dag med min bror lär jag säga! :)<3


Let my shoes lead you forward

Viltspåret gick sådär då. Tappade lite i vinkel tre, ringar stort vid vinkel fyra och klarar ej sträcka fem. Domaren sa att både jag & Sonic behövde mer erfarenhet, så det är väl bara att köra på, för han är ju så duktig när han vet vad han ska göra :D

Hade agilitytävlng igår också, himla mysigt! Jonathan gjorde ett bra lopp förutom disk när han ville till Karin och tog fel väg i banan. Sonkan tyckte inte vi skulle köra alls, utan tyckte han hade bra utsikt från A-hindret ;) Och Troja som mest startade för att få ihop starter tyckte mest det var kul att springa xD

Lite sjukdom har vi hunnit med också, men håller på att bli frisk - äntligen!

Nu väntar jobb, sen min älskade agilityplan! :D

So let's get ahead

Tänk att vet. har så tidiga telefontider! Fast såg iförsig att dom hade ända till 13 nu, se där :) Men det är fortfarande svårt att komma fram.. tur jag har min agilitykursare där ;)
Det är dags för Zoe att ta bort stygnen på örat, äntligen! Min lilla pärla.

Annars gör jag mig klar för att åka till ett gammalt stenbrott och göra en viltspårsprov, återkommer hur det går!

XOXO

You act a little crazy but I know you got it all under control

Har tillsammans med Olivia (och lite Sofie & Alice) arrangerat ett ungdomsläger på brukshundklubben i helgen! Det var vi + 5 andra som tillbringade nätterna i stugan, och dagarna fördrevs med agility, bad, rallylydnad, lydnad, sök och spår. Syftet var att få in fler ungdomar i verksamheten och se vad man kunde göra med sin hund. En väldigt lyckad helg, med artiklar i både DT och DD! :)

Annars hann jag också med att träffa min Linn (och Maria & Emelie såklart ;) innan helgen tog slut. Familjen firade också Amanda hemma hos mamma, riktigt trevligt!
Och så var vi ju hos Elin och hälsade på innan det var dags för agility på kvällen.
På söndag är det tävling, komsi komsi! :D

 


RSS 2.0