Ghostly crimes that haunt Tobacco island

 Gör mig redo för fest ikväll! Det är gamle räven Granis och Ellinor som ska ha sin efterlängtade inflyttningsfest! Det kommer att bli legen - wait for it - dary! Så om några timmar drar jag, Björn, Johan, Lenny och Maria till blge för att inhandla lite italienskt (pizza) innan det drar igång. Ska bli riktigt kul, kommer massa gamla klasskompisar plus annat löst folk :)

Men först och främst ska jag och Björn ta ut våra byrackor på en promenad. Och sen ska Hanna hinna komma och säga hej innan vi åker också :)

Såg Shrek 4 igår, den var bra :) MÅSTE säga till Jennifer att se den snart, finns en scen som jag vet hon kommer skratta ihjäl sig åt, för det gjorde jag.

Nåväl, nu ska jag bege mig ut med världens bästa stabej. See ya!

XOXO

You weren't the first to caught me mister, you won't be the last.

Wow. Idag måste temat på tv4 vara: "Dumma människor som tror att dom har kontakt med djur."
Innan jag gick till jobbet såg jag att de visade "Grizzlymannens dagbok", en dokumentär om Timothy Treadwell. Han var en kille som bestämde sig för att ägna sitt liv åt björnar, och spenderade 13 somrar i ett naturreservat för att kunna studera dom. Det var väldigt häftiga bilder att se, han kunde vara riktigt nära och de accepterade honom. Han blev vän med en rävfamilj som följde efter honom vart han än gick. Tyvärr gör han det inte längre då han är död. Det ironiska är att han blev attackerad av en björn. Värt det?

Nu när jag slår på tv:n är det "Livsfarliga husdjur". Det första man får se är en stillbild och så får man höra ett samtal till 911, det är en kvinna som ringer in och förklarar hysteriskt att hennes schimpans håller på att döda hennes väninna. Senare i programmet visar de en som hade tre schimpanser, varav en kom ur sin bur och gick till attack. Hennes mans ansikte blev helt vanställt. Men hon valde fortfarande att skaffa nya. Japp.

Nu säger jag inte att alla schimpanser är galna mördarmaskiner (men vad vet jag?) eller att björnar brukar äta männsikor, men hallå. Tänk efter.

Nåväl, själv håller jag på att bli sjuk. Men I won't let that happen! Så nu blir det svart vinbärs-te och jordgubbar. Sen ska jag ringa J.

XOXO


RSS 2.0