Let the lights explode

Om en vecka får jag, Anna Friberg.. GLASÖGON! Hoho det trodde jag aldrig. Iförsig fick mamma i min ålder, så helt oväntat var det kanske inte. Var på synundersökning idag, och hade jag svarat fel på en till bokstav hade jag varit tvungen att ha glasögon för körkortet. Hehe. Så jag valde bland massa bågar men fastnade för ett par svart/vita sen. Ovanligt att jag väljer dom färgerna.. :)

Ska snart gå ner till stan och möta A-L! Ska bli riktigt kul och höra med henne vad jag egentligen gjorde förra veckan.. xD Neeej då, ska bli kul att träffa henne överhuvudtaget :) Sen ska jag hjälpa John att köpa kavaj, köpa en myspys RS-tröja i present till mig själv också, och köpa doppresent till Natalie :)

Sitter och lyssnar på The Ark och känner mig lite ledsen med tanke på att dom aldrig mer kommer göra något tillsammans. Dom är ju så bra! Men men. Har ju många andra bra som INTE splittras ;)


XOXOX


She's a social butterfly

God morgon! Jag har vänt på dygnet så jag tyckte tydligen att det var dags att gå upp nu.. Men jag klagar inte, får man ju mer gjort :D Ska snart ta ut hundarna, men det ryktas från Björn om att det är iskallt ute! Men men, det får man ju ta.

Fick tag på Enriques senaste låt för någon dag sen, skitbra! Men vet ni vad den heter?
"Tonight (I'm fucking you)"
Haha så jävla bra! Gillar texten, väldigt.. rakt på sak.
Annars snurrar Danza Kuduro skapligt mycket också, känns som att det kan bli en sommarhit.

Idag fyller älskade pappa år, GRATTIS <3 Men han är inte hemma, nejnej. Han är i Thailand och rider på elefanter. Nåväl, det är han värd :)

Igår tänkte jag berätta om voltandet i december, men det blev så mycket att jag bara skrev av det på ett Word-dokument. Usch. Skönt att dét är över.



Skrattar fortfarande åt den första meningen, vilka av oss var BARN?! Jaja. Vi hade iallafall änglavakt.

Lay me down

Gud vad störd jag är. Gårdagen var knäpp rent ut sagt.. Men jag hade faktiskt väldigt kul ändå :)
Började med årsmöte på Gammelgården för klubben, hade trevligt sällskap av Olivia dit! Hon fick gå upp och ta emot medalj i år IGEN (den jäveln.. ;). För hennes Ludd är så duktig :D Sen blev det tacos och allsång, och vi satt med resten av agilitygänget och skålade.

Därefter åkte vi hem till mig där Jennifer och Lenny väntade glatt. Vi körde ölspel och skrattade åt min och Olivias flottiga pannor, Lenny som jämt glömde tvången och förmodligen åt Jennifer bara för att hon är som hon är xD
Sen blev det utgång på Solo där Mother of God spelade, vääldigt lite folk men många man kände igen! :)
Vi hälsade såklart på Björn innan och efter också, hon jobbade på bra där :)

"Men heeeeeeej, fan va du är bra!! Och AMBITIÖÖS!"

Lade oss glada och trötta ca O4.oo. När jag vaknade var det ljust, Sonic låg på rygg i sängen och vräkte ut sig som han brukar. "Hoppas hoppas klockan är efter O9.oo!" Tittade på klockan, och: O8.15. Skit. Jennifer och Lenny grisade ju kvar som vanligt.. ;) Medans en annan gick ut på långpromenad med Sonic, duschade och fixade te och läste tills zombiesarna vaknade. Sen har vi mest degat och ätit pizza/sallad :)

Nu ska jag röja undan helgens spår, ta mig lite te och spräcka min fotblåsa (too much info..?). Och invänta Björn så vi kan diskutera helgen.

XOXO


Don't be a drag, just be a queen

Försöker hitta hur man går SBK Handledare-utbildning så att man kan gå A2.. Men det går sådär kan jag säga. Får väl maila supersnabba SBK och se om dom kan hjälpa mig :)

Ska ta med mig Björn och hundarna och gå ner och möta JENNIFER! Hon kom iförsig igår men är nere och klipper sig nu :) Blir utgång på lördag, och förutom att Björn jobbar så kommer det bli jättekul! Vi går in och stör henne sen ändå.

Har ju hunnit med att hälsa på min Linn i London för två veckor sen också, var hur underbart som helst! Blev stoppad i säkerhetskontrollen två gånger dit och en gång hem (så bra gick det). Men vi var på Primark, gick på Oxford, Camden market, Portobello Road, Harrods (Sonic fick ett halsband, woop woop), åt fish 'n' chips, frozen yoghurt och var såklart på en pub! Drack öl vid en brasa till livemusik, det var grejer det! :) Köpte massa grejer också, men det tar vi en annan dag. Nu ska jag springa ner!

XOXO

RSS 2.0