Take a bite of my heart tonight

Glee-versionen av "Animal" är så underbar! Oh oh, I want some more..
Känner att det blir en toppenhelg då jag om mindre än en timme får besök av en av mina närmsta och bästa och roligaste vänner; JENNIFER! Kommer bli så kul! Ikväll ska vi spela tv-spel, imorgon ska vi + Lenny festa till det lite, och på lördag blir det middag! :) Är bara tråkigt att min Björn inte kan vara med :(

Nu vill jag träna min hund lite innan promenaden ner :) I det fina vädret - wooooop :D


We're not too old to sing this song

Har tränat agility söndag-måndag-tisdag, och JAG ÄLSKAR DET! Troja kommer bli grym på det såklart, Jonathan behöver kontrolleras och Sonic får faktiskt köra lite kravlöst nuförtiden. Däremot kommer min hund nr. 2 få lite krav på sig efter hinderinlärningen ;) Men det är så kul!

Nu väntar påsken på att få börja, någonstans det märks är jobbet där det kommer grymt mycket folk som handlar godis och mat. Idag stänger jag, tror det blir rätt mycket idag å men då går det iallafall fort :)

Spelade Super Scribblenauts igår på Johns 3DS också, så jävla kul! Men svårt ibland, helt skruvat spel.. xD


Lasse & Annelis söta kineser


Älskade Sonic och lilla Jonathan


Fina Troja ska köra


Åh, agility - how I love you <3


Heaven tells the past

Min fredaG!














The end begins



Idag släpps part 1 på dvd. Och 15/7 13/7 (Tack yasmine!) kommer sista på bio. AAAAAAH som jag längtat.

// Harry Potter-fantasten


So we wait for morning to wake you

Jag har många kompisar. Jag träffar ofta nya människor. Och främst är det genom min hund. Det känns fantastiskt att ha något gemensamt med den som går där med kopplet löst hängande och en fyrbent som trippar bredvid. Det finns alltid något att prata om, något roligt att berätta. Sen kan man dela upp hundvännerna.

Vi har såklart tränarna. Även om agilityfolket står mig närmast, så har man ändå SÅNA DÄR bruksmänniskor som kompisar. Skrev det med versaler eftersom det tydligen är näst intill omöjligt att agility och bruksfolk umgås. Jovisst. För det låter ju rimligt. jag beundrar dessa människor. Vet ni vad man kan få en hund till att göra?
       Titta. Lär.
Det är lite därför jag utbildar mig till instruktör. Man är för ovetandes om vad hunden faktiskt är kapabel till. Vet ni känslan av ett perfekt agilitylopp, känslan av att vinna en lydnadsklass och veta att just DU har tränat hunden till att göra dessa imponerande moment? Och alla hundar gillar att jobba, på ett eller annat sätt.

Utställningshundarna. Självklart kan jag skratta till åt pudeln som har på sig snoddar, och en hel overall på utställningen. Jag tycker det ser väldigt roligt ut. Men! Sen kan man prata med nämna hunds ägare, som förklarar att så fort utställningen är över så är den som vilken vanlig hund som helst. Gräver i rabatter och äter sopor. Självklart. Jag hade inte förväntat mig något annat, och det här är deras tävlingsmoment. Dom är ju också tränare, bara inte på samma sätt.

Sällskapshundarna - den trevliga mannen med den lilla blandrashunden som stannar och pratar, frågar om hundarna kan leka? Han bryr sig inte om att min hund morrar, han ser inte honom som en farlig hund utan som ett fån som kanske ska skärpa till sig. När hundarna då släpps så går det bra. Såklart. Det finns inga nervösa tankar om att hunden ska bli köttfärs.

Jag är uppväxt med och bland hundar. Älskar det och skulle inte kunna tänka mig något annat.
                         ..och snart kan nog min flock utökas med +1


I guilty stand before you

Helgen blev inget The King's speech, såhär i efterhand vet jag inte riktigt vad jag gjort förutom att jobbat :S
Eller jo. Jag åt glass med Björn & co när jag slutat jobbet, hillängen har ju VÄRLDENS bästa mjukglass! Sen på kvällen kom Len-Len och Mattias! :) Vi försökte vara smartare än en femteklassare, men det gick sådär. Fast frågan han inte kunde svaret på, den kunde vi! :D Harry Potter ftw, kan inte vänta tills sista filmen kommer!

Igår var jag & Mia på långpromenad med hundarna innan jag skulle till jobbet, var superhärligt väder ute. Sen jobb, blaah. Men det går ganska bra ändå ;) Vi skulle fått blod igår, men jag tror inte att det kom. Då blir det väl imorgon, tänkte jag ska köpa åt mig någon burk så vi kan spåra :D Fast jag har ju ingen klöv..

Och så måste vi säga GRATTIS till min bästa vän, Jenny Gustafsson som med sin Troja fick LP1 igår! Klassvinst också, INTE ILLA! :D


You've got it, oh you think you've got it

LEDIG. Vilket fantastiskt ord. Har varit ute i solen med Björn och hundarna, och vi ska snart bege oss för lite träning med nyss nämnda. Troja & Björn ska ju ta sitt LP1 på söndag! ;) Och jag.. well jag tränar freestyle och ska försöka få in apporten på hunn. Det är så svårt att välja låt i freestylen, för alla roliga låtar är ju över 3min! Och därmed får jag inte tävla med dom i klass 1. Hm. Men men!

Sen ikväll vet jag faktiskt inte riktigt vad det blir, men det visar sig ;) Igår såg jag, Anja, Johan & Björn skräckfilm hemma hos dom. Vi såg först Hierro, den var ganska dålig. Skulle lyssnat på dig Linn! Sen såg vi De bortglömda, och den var faktiskt bra! :D I onsdags såg jag & Björn Black Swan också - grym film! Får se om jag tar tag i The Kings speech i helgen :)


RSS 2.0