And there's no moving on, because I know that you're the one

`#"!%!¤#"!!
Åh. Typiskt. Fantastisk helg - självklart. Fast jag vill inte fundera, jag undrar om jag kan hålla det till en simpel nivå.

Jag är sjukt trött. Har sovit väldigt lite den här helgen p.g.a. jobb, fest, tjejsnack med Mia & Jennifer och jobb. Haha men det var det värt! Har hållit på att somna i Mias soffa, så nu gick jag hem och ska se på FBI:s historia tänkte jag. Neerd. :) Mias födelsedag idag ju, firades lite igår, och ska firas mer på onsdag! :)

Lördagen var jättekul, det blev singstar och jag gjorde en AWESOME catch på en glasflaska som Sonic höll på att ha ner på golvet. Ibland önskar man att man konstant var filmad.

<3


You fight for your life because the fighter never quits

Sitter med de tre små grisarna (Sonic, Zoë och Albin) utslagna på golvet. Vi ska strax trixa lite innan vi tar en promenad inför deras föräldrafria dag. Ska förhoppningsvis hämta mina skor idag, hoppas dom passar! :D

Längtar till helgen när det blir fest @ my place! Blir en trevlig kväll indeed. Får ju finbesök av Jennifer och så kommer mina andra partypeople. Utom Lenny :( Men det blir snart igen! ;)



Älskar stilen!


RSS 2.0