Kyss mig inte, det kommer bara leda till nåt ont

Avocado. Japp.

Härlig ledig fredag idag, igår hade vi tacokväll, jag, Mia, Hanna och Malin :) Jättemysigt! Idag har jag och Mia rensat svamp (som jag & Björn plockade i onsdags), gjort svampköttfärssås och sen drog jag till klubben!
Vilket resulterar i två trötta hundar :)

Imorgon blir det kupolen och jag ska ÄNTLIGEN få gå in på New Yorker! Hallelujah! Nya braxer ska jag också ha. Och massa annat skit. :)


You can't stop the beat

God morgon! Sitter i min sköna pyjamas och väntar på frukost. Tyvärr verkar det ju inte som att någon vill göra den åt mig, så jag lär väl fixa det själv.
Var på kurs i söndags med agilitygänget för Camilla Brundin, hon är ju bara bäst! Zoë kommer bli grym när vi börjar tävla. Däremot har jag en träningsvärk från helvete nu. Men det var det lätt värt!

Mia är äntligen i staden igen, så jag fick min dos av tjål igår kväll :) Inte för att Björn inte funnits där men jag delar gärna med mig till flera ;) OCH BJÖRN OCH TROJA HAR BLIVIT UPPFLYTTADE I SPÅR - WOHOOO! :D:D:D:D:D

Vi firade (dagen innan;) med att äta gott och se på hairspray från 2007. Sån himla bra film! Lite segt ibland bara med sångerna, men överlag var den så rolig! Älskar John Travoltas karaktär.


Lost and down so fragile inside

Håller på att titta om The Office nu, var så länge sen jag såg dom! Är så jobbigt i början med Jim & Pam bara, vill ju att dom ska vara tillsammans! Så jag var tvungen att se S06E04 - Niagara Falls för att komma i rätt stämning, lätt det bästa och finaste avsnitet.
Finns en annan historia som påminner.. Men dom får ju varandra till slut, så well.. :)

Var och tränade igår med tisdagsgänget, och idag med Oliva. Och på söndag blir det kurs för den superduperduktiga Camilla Brundin! :D Zoe måste lära sig att ta fler hinder självständigt, och svänga ut från mig. Men slalomen och kontaktfälten går jättebra! :)

Idag kom nya Glee också, så det måste man se! Känns bra att alla serier kommit igång nu :D 



I'm meeting him at London's Dorchester Hotel tonight.
I still love you, I really really do.


The love you gave me, nothing else could save me

Helg, och långledig! Ganska skönt när man en av dagarna avverkade ett 12-timmarspass :)
Idag är det alltså fredag, vilket innebär fyra timmar på klubben! :) Börjar med egen hundträning och uppställning av hinder innan mina egna kursare kommer. Dom är så duktiga!
Kvällen erbjuder sen lite festande (?) med Björn och Maria! Eller om vi går ut och äter. Eller sitter och spelar tv-spel och äter pizza. Vem vet?

Igår var jag hos Mia och såg på Mamma Mia tillsammans med Amanda och Malin. Sån himla feel good-film! Älskar den. Skådespelarna är så bra, och sångerna är så bra och aaah!

Kan gladeligen berätta att Sonkan snurrar gärna baklänges runt mig nu, min lättlärda kille! Zoë springer upp på balanshindren och stannar om hon hinner ;) Men inte ens en antydan till rädsla! Fantastiska hundar.


RSS 2.0