Back to reality

På torsdag är det dags, back to school. Är hemma nu en sista gång innan skolan börjar för att samla krafter!
...fast å andra sidan så behöver jag inte samla några krafter. Det känns liksom inte jobbigt. Det enda jobbiga är:

1. Det här är sista året på gymnasiet. SISTA! Förstår ni? Sista året på hela min skolgång. Jag kommer ihåg från lekis med Yvonne, när alla ville ha de mjuka kuddarna, från 3:an när vi hade Anki och Hans såklart! Satu, stavades det så? Och när vi fick Birgitta. I 5:an när Mellie kom till oss, och när hon följde med mig hem för första gången. Sen början i 7:an, shit. Hela högstadiet med fysik med KK och kemi med Susanne. Och Mona-Lisa! Och Camilla & Jörgen såklart, och när vi målade klassrumet och han blev arg på mig & Fannie för att vi målade på oss själva. Men är man the hulk och the hulk 2 så är man. Sen blev det flytt till Rättvik, med skräckblandad förtjusning. I ettan på gymnasiet under svenskalektionen när vi skulle jobba två och två och svara på frågor för att lära känna den andra bättre. Jag & Hanna körde, vi kände ju verkligen inte varandra. I Rättvik hände sen både det bästa och värsta man har varit med om. Man mognade som fan, och nu är vi då inne på 3:e, sista året. Men jag är jävligt glad över min klass, måste vara den bästa jag varit med om! :)

2. Att jag verkligen, innerligt, hoppas att jag fick plats i bildkursen under estetisk verksamhet. JAG VILL INTE DANSA! Jag var ung och naiv när jag valde! Vi fick välja innan vi började, och jag tänkte att det är väl kul. Sen valde jag det som individuellt val i ettan. Och HOPPADE AV. Säger det er någonting?
"Men du vill ju träna freestyle, då måste du ju dansa, blablabla".
... ...
JA det kanske jag måste. Men då får jag välja själv. Och jag behöver inte ha värsta dansmovesen där. Capish?

3. Vi kör igen DIREKT efter lunch på torsdag. Herregud, här tror man att man ska hitta på utflykter och ha det mysigt eftersom man börjar på en torsdag, och sätta igång med skolan på måndagen. Men neeejdå, klart att det inte ska vara så. På eftermiddagen sätter vi igång med individuellt val, där jag har Engelska B. Det känns som om jag vill ha det, och det är ju bra att jag känner för ämnet jag ska ha :) Plus att George är med, det känns skönt att ha en axel att luta sig mot när det blir för svårt xD Undrar förresten om vi har det på tisdagar också.. Borde kolla upp det.

Det var väl de tre sakerna, och jag menar, det är egentligen ingenting. Men jag kommer sakna hundarna också. Har fan varit hela sommaren med dom! My precious. Men men, bara mer att längta till på helgerna! På tal om det ska jag ut med Maja & Nemo så fort mamma kommer hem. Så ni vet vad jag syssar med!

Cheers, XOXO


Well, do ya wanna go?

Franz Ferdinand-skivan Franz Ferdinand har gått på repeat på mitt rum nästan hela dagen nu. Det är mitt bidrag med att slösa el till klimatförändringarna. Eller ah, ni fattar :)

Idag har jag plockat med packning, varit ute till stan och Nisses & konsum. OCH sett snygingen som kör glassbilen - Whoa :D

Imorgon drar jag till "Rättan" igen xD Mamma, Elin & Samuel åker med. Och Sonic såklart :D På söndag ska han få träffa kullanbarnen och deras djur, wiie :D

Sen på tisdag tänkte jag åka och våldgästa Linda lite på Dogis innan jag åker hem med Sonic :) Och så åker jag upp igen på onsdag, för på torsdagen börjar skolan! SHIT. Vi börjar 3:an nu :) Och sen då? Finns faktiskt många alternativ. Vi måste ju ha en reunion om några år och se vad det blev av alla!

Men nu ska man fokusera på året som kommer. Mycket kan hända, mycket KOMMER att hända. Vi vet bara inte om det än.

XOXO

I could say I'm sorry but I'm not :)

Hallå! Tack vare att en viss Björn tagit sig i kragen och gjort en blogg, har jag bestämt mig för att också ta mig i kragen och skriva lite oftare, lite vettigare på min egen.

Idag har jag, mamma & Sonic varit till lantmanna (läs med riklig dalmål) och köpt såkallade "kompostgrindar" som vi har sattit för infarten hit, därmed kommer inte Nemo & Maja kunna kuta ut där. Iförsig kan Nemo ta sig igenom gärdesgården, men det var väl likt fan.

Senare kom Elin & Samuel och vi bakade bullar :) Och före/mellan och efter bakningen sysselsatte jag mig med Björn och spelade Röj över msn. Riktigt kul faktiskt, speciellt när man vinner :D

Hörde också att skolan bestämt förut att man inte fick ha med sig hundar nånstans på lektionen. Varför? VARFÖR ska dom börja med det när jag skaffar en egen som jag hoppas kunna ta med mig i skolan? Men men. Har ett år på mig att försöka ändra det!

Det är bara en vecka och en dag kvar nu till skolan börjar förresten. Ojoj. Och block och diverse måste man ju införskaffa. Jaja. Nu börjar Scrubs på tv! Det ska vi se :)

Hörs när vi hörs!
XOXO

J. Björn ca 22.47

- internet bah: Oh no, du ska då inte in här lilla darlingen, fuck you, gå o lägg dej!!


RSS 2.0