L-O-V-E is just another word I never learned to pronounce

SOL! Värme och bara ben! Pretty nice indeed :)

Idag har jag hunnit med att åka ner på stan med min bästa Björn, vi glassade runt med Troja och var in i varenda djuraffär i stan! Minst sagt.. xD Köpte en sele till Sonkan så vi har en till spår, och en till.. annat :) Därefter hamnade vi på McD med en varsin glass och cheeseburgare ;) Sen åkte jag hem och snörade (?) på mig mina inlines, och så åkte jag och Sonic en sväng! Så himla härligt! Och klockan är inte ens 14.00 än :)

Senare ska jag hem till Mia och hälsa på henne och Albin :) Resten av veckan hoppas vi fortsätter i samma glada stil ;)

Cheers!

At least that what she said

Sitter ute i min stuga och lyssnar på Dropkick Murphys och äter jordgubbar. Måste ju lära mig lite låtar tills WCR :)

Gårdagen spenderades först på marknaden med Lenny, köpte så mycket som ett hundben till Sonic och strumpbyxor på Åhléns, WOW! Sen följde Lenny med hem och vi såg på The Hangover och jag fick lov att städa lite eftersom pappa & I-m skulle komma hem.

Därefter ringde John, och fick med oss hem till Sanna & Jocke på malmen, ASKUL var det där! Sen var det våran tur att få med oss dom till ludvika och trädgården. Lenny fick åka hem, och trädgården för min del blev som det blev. Men något gott kom väl ur det ändå.

Nu sitter jag mest och väntar på att vi ska åka till mamma och fira henne :) Tänkte gå ut och träna freestyle innan, men nu öser regnet ner.. Nej, det blir att lägga sig och kolla på HIMYM istället.


But suddenly it seems like I can't get enough.

Men titta! Bloggen är upplåst igen, och inlägg är raderade.. :) Spännande va?

Jag har precis lämnat av Linn vid bussen, vi har tittat på Glee! Sån himla bra serie. Har jobbat idag, och jobbar imorgon också. Har kassa 2 hela dagen, det är rätt skönt :) Sen ledig i helgen, vilket innebär utgång med Lenny! :D Våran tredje tredjedel Björn har offrat Ludvika för Väddö, och kennelläger! Jag säger då det.. ;)

Påväg till jobbet tänkte jag att jag skulle lägga mig i solen när jag kom hem. Jo tjena. Blev en skön promenad med min lilla sjuka stabej istället, men det är ju way better :) Men han är nästan helt frisk nu, väldigt skönt lär jag säga :)

Nu blir det Conan O'Brien innan natten.

XOXO

RSS 2.0